Romania Online

Soluții eficiente pentru izolații fundații și parcări subterane

 

Izolațiile pentru fundații, parcări subterane sau rampe de acces, precum și hidroizolațiile de tip radier, reprezintă una dintre specialitățile celei mai mari firme de profil de la noi din țară. Conduraru Grup Construct are o experiență de peste 15 ani în domeniul termoizolațiilor, hidroizolațiilor și al impermeabilizărilor, timp în care a finalizat cu succes sute de proiecte, adresate atât construcțiilor civile, cât și celor industriale.

Hidroizolații Conduraru a devenit un punct de referință în piața izolațiilor din România datorită eficienței dovedite în situațiile delicate pe care le presupune executarea acestui tip de proces. Personalul calificat, experimentat și bine-instruit a sugerat de multe ori soluții mai bune decât cele gândite inițial de arhitecții imobilelor la care au lucrat – lucru care evidențiază nivelul la care pot ajunge profesioniștii dedicați exclusiv pe această nișă.

 

Hidroizolarea fundațiilor este fără îndoială unul dintre cei mai importanți factori din ecuația unei construcții. De asemenea, parcările subterane necesită o atenție deosebită, fiind poziționate în condiții oarecum similare cu o fundație. Dacă lucrarea nu este executată în condiții optime, de către profesioniști care să dispună de echipamente și materiale de calitate, apa se va infiltra în zidurile clădirii și mai devreme sau mai târziu se va instala igrasia și mucegaiul. În aceste situații neplăcute, remedierea problemelor este de cele mai multe ori imposibil de realizat și tocmai de aceea este indicat să se apeleze la profesioniști și la materiale de calitate încă de la început.

Conduraru Grup Construct a executat lucrări impecabile de termo și hidroizolații, pentru diverse structuri deținute de Pirelli România, Fan Courier, Mega Image, LIDL, Eximbank, Aeroportul Băneasa, UTI, Biofarm, Badsi Nissan, Soho Residence, Luxten, Apulum 94, Cubic Residence, Consolight, Pangram, Isovolta, Synergy, Soprex, Advantage etc. Renumele câștigat pe piața românească nu ar fi putut fi atins fără respectarea cu strictețe a condițiilor contractuale și a termenelor stabilite în fiecare contract încheiat.

Hidroizolațiile bituminoase, lichide, poliuretanice, mortare, PVC, EPDM, monocomponente sau bicomponente au fost aplicate folosind exclusiv materiale premium, furnizate de către partenerii săi internaționali: Membrane, Bauder, Ravago, Apla-Fabryo și Soprema. Toate lucrările sunt executate în conformitate cu standardele ISO 9001 și ISO 14001.

Conduraru Grup Construct este un partener de încredere, care a dovedit profesionalism și totodată garanția lucrului bine făcut – nu degeaba se acordă garanții cuprinse între 6 și 12 ani! Societatea dispune de o logistică proprie, care o pune în situația de a fi mereu pregătită să realizeze noi proiecte care presupun standarde de înaltă calitate.

Adresa:

Str. Utiesului nr.15, Sector 2, București
021.410.4400

Numere contact

021.410.4400
0759.590.000
0721.724.104
0756.724.104
E-mail

Lasa-ne mesajul tau

te contactam in cel mai scurt timp.